Názor k článku Kdy se jídlo skutečně začne kazit? od peters - Tak to teda prrr! Možná by se leckdo podivil,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 5. 2012 9:12

    peters (neregistrovaný)

    Tak to teda prrr!
    Možná by se leckdo podivil, ale kyselé mléko (tedy ne to hořké z trvanlivého) se dá výborně použít do pečení nebo do palačinek a ani není potřeba dávat prášek do pečiva.
    Dokonce existuje (nebo aspoň existoval) tzv. "podmáslový chleba".
    A k titulku článku:
    Podle mě se cokoli začne kazit okamžikem přípravy. Je jen otázkou, jak rychle a jakým způsobem "zkáza" postupuje.
    Nejlepší ze "zkažených" potravin jsou olomoucké, či spíše loštické tvarůžky.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).