Názor k článku Kdy se pekl lepší chleba - dnes, nebo ve středověku? od nax - Mozna je to nejaky regionalni problem, ale alespon...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 10. 2011 7:23

    nax (neregistrovaný)

    Mozna je to nejaky regionalni problem, ale alespon ja pozoruji neustale se zhorsujici kvalitu prodavaneho peciva a chleba. Predpokladam, ze pri zachovavani soucasnych cen to asi nejde delat jinak. Setri se na surovinach. Ovsem koupit chleba v pekarne a druhy den zjistit ze je temer nepozivatelny je uz tak trosku vrchol. Kdyz je cas, resim to domacim pecenim, ktere prinasi docela prekvapujici zavery - i bily chleb z kvalitnich surovin vydrzi tyden a da se jist atd :)

    Vratime se jednou k domacimu peceni globalne?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).