Mozna je to nejaky regionalni problem, ale alespon ja pozoruji neustale se zhorsujici kvalitu prodavaneho peciva a chleba. Predpokladam, ze pri zachovavani soucasnych cen to asi nejde delat jinak. Setri se na surovinach. Ovsem koupit chleba v pekarne a druhy den zjistit ze je temer nepozivatelny je uz tak trosku vrchol. Kdyz je cas, resim to domacim pecenim, ktere prinasi docela prekvapujici zavery - i bily chleb z kvalitnich surovin vydrzi tyden a da se jist atd :)
Vratime se jednou k domacimu peceni globalne?
No jo, jenže ty kupované chleby, co vydrží týden, jsou plné konzervantů a emulgátorů. Domácí pečení je opravdu jediné možné řešení - ale ze surovin, ne z připravených směsí. Jinak by mě zajímalo, jak jsou na tom s chemikáliemi kvalitnější a poctivější chleby na trhu, například držkovský?
Takze, když se koupí chleba a druhý den plesniví apod. a stěžovat si na to je prudění?
Chápu, dnes se nesmí už ani stěžovat na nekvalitní výrobek co člověk zaplatí, protože je to prudění "podnikatelů co dávají práci a zachraňují ekonomiku" :D
Chlape, tvůj pohled na svět musí obchodníci milovat, koupíš TV a nebudeš ju reklamovat, protože prudit se nemá :D