Názor k článku Když pšenici, tak nejlépe špaldu od bylinkářka - Dobré odpoledne pane Ivane, posílám Vám bylinkový pozdrav a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 4. 2016 15:21

    bylinkářka (neregistrovaný)

    Dobré odpoledne pane Ivane,

    posílám Vám bylinkový pozdrav a odpověď na Váš příspěvek. Článek nevěnuji pouze špaldové mouce jako takové, ale všem částem této rostliny, které můžeme pro své zdraví použít (otruby, klíčky, mladou pšeničnou trávu...). Vnímám, že je to pro čtenáře po všech stranách přínosné, praktické a kreativní. A tak to má být...

    Přeji Vám veselé jarní dny. Simona Procházková

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).