Názor k článku Kofola sladí stévií. A aspartamem navrch od nifsd - kdoví co jste to měla za sladidlo ono to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 3. 2013 22:29

    nifsd (neregistrovaný)

    kdoví co jste to měla za sladidlo

    ono to je jako říct po ochutnání babišova chleba, že chleba je hnusný, kyselý, smradlavý nebo vyschlý... přitom záleží na postupu výroby a z naší malé pekárny ve městě máme chleba mnoho dnů čerstvý, voňavý, křupavoučký a výborný:D

    já tedy mám zkušenost pouze s čerstvou stévií a ta mi přijde fajn a méně agresivní než cukr, jinak ale dávám přednost především medu a ovoci..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).