Ono 100 lidí, 100 chutí. Někdo rád kvantitu, jiný kvalitu, jiný je zvyklý na to své, někomu je to úplně jedno, hlavní je zábava v hospodě/pivnici/restauraci/doplňte dále..
Jedno je však jisté - velké pivovary začínají brát ty menší jako konkurenci. Sice to zatím není konkurence nijak velká, ale ztracený zákazník se dlouho a špatně vrací zpět a procento k procentu by mohl být za pár let pro ně průšvih.. Zástupci si v propagačních článcích mohou psát, co chtějí..
Čím dříve přestanou vařit euromočky, tím lépe pro ně i nás jako konzumenty. I když piji téměř výhradně piva z malých pivovarů (rád zkouším nové značky, někdy s úspěchem větším, někdy menším), rád si občas dám v hospodě s dobrou výtočí a propláchlými trubkami Plzeň. Bohužel z lahvové, kterou jsem si dával doma k obědu, se stal patok, která se s nemůže srovnávat ani s čepovanou, ani s lahvovým ležákem Bernarda, který PU s úspěchem nahradil..