21. 4. 2015 11:48
Nezdá se mi, že by polévka měla stát 24 Kč, mě to vychází kolem 10 Kč. Maximálně 15. Nevíte, jakou nabídku inspekce uvažovala, když uvedla tuto cenu?
21. 4. 2015 12:18
Dobrý den, SZPI vycházela, jak uvádí, z březnových cen surovin. Přesné složení neznám, předpokládám, že započítali suroviny zobrazené v související galerii (http://www.vitalia.cz/galerie/jak-vydelat-na-falsovani-potravin/). LK, Vitalia.cz
22. 4. 2015 17:44
Aha, takze mame uz zase jednotne ceny? :))
22. 4. 2015 1:12
nebude to treba tim, ze rezie na uvareni vyvaru bude secsakramentsky vyssi, nez zaliti kostku bujonu z konvice?
22. 4. 2015 12:50
To nebude, protože, cituji z článku:
Částky jsou ceny surovin
Tedy ty ceny vůbec režii neobsahují. Ono by vás mohlo trknout, že ani ty ostatní ceny rozhodně nevypadají jako prodejní ceny v hospodách, kdybyste přemýšlel.