Není nic jednoduššího než něco zakázat, když si s tím neumím poradit.
Se sudovým vínem mám zkušenosti dobré i špatné. Když jsem přinesl domů víno v petce aby bylo z čeho vařit hovězí na víně, nedalo mi to a ochutnal jsem. Pak jsem udělal to, co by asi měl udělat každý, kdo pančování pozná. Nelenil jsem vrátil se do vinotéky a obsah 1.5l jsem jim vylil na podlahu. Když na mne chtěl pan majitel zavolat strážníka tak jsem mu pohrozil, že v tom případě já volám ČOI a on rychle ztichl.. Kdyby mu to každý den udělali 2-3 lidé asi by si rozmyslel to znovu zkoušet,
Bez legrace, pančování je hodně rozšířené ale souhlasím s autorem, že zákaz to nevyřeší. Možná by stačilo více podobně drsných metod, nebo máčení ve Vltavě.
tsd
P.S.
Jinak když se podaří, není sudové víno o nic horší a někdy i lepší než lahvované.