Názor k článku Křehčení – metoda nutící spotřebitele platit v ceně masa vodu od Mary - Jsme pomalu zvykáni na to, že průmyslová potrava...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 3. 2012 10:10

    Mary (neregistrovaný)

    Jsme pomalu zvykáni na to, že průmyslová potrava převažuje nad přírodní. Ovšem naše chytré tělíčko odolává, až jednou si ale řekne DOST, dál nemůžu, a onemocní. Pak se nás s radostí ujme mašinérie zdravotní péče. Při troše štěstí se z nás nestanou chronicky nemocní (což je pro chod mašinérie ideální), ale uzdravíme se. Pak ovšem nesmíme opakovat stejnou chybu a zatraceně dobře přemýšlet, čím se nakrmíme, aby nás ta všeobjímající a pěkně se tvářící mašinérie zase nespolkla.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).