Snažím se nepřirozeně produkovaná kuřata moc nejíst, ale když už, tak na kuřeti je nejlepší ta křupavá vypečená kůžička! Pokud mi někde nabízejí kuřecí řízky (či dokonce "steaky") zbavené kůže, vnímám to jako určitý podvod. Nechápu současnou módu cpát kuřecí maso i tam, kam správně vůbec nepatří (Caesarův salát, italské těstoviny atd.). Kuřecí maso (bez kůže) mi přijde dost bez chuti, musí se to dohánět kořením.
Dobrý den, tak nějak podobne články na tomto webu nechápu, pracoval jsem na jatkach v plzni (super chovani mistnich demoUKrajinskych zamestnancu vudci zivym tvorum) i jsem si musel projit vsechny useky vyrobny na druhem konci plzne stejne velkomasne spol. (pro práci partaka mistra coz jsem nakonec nechtel delat, kdyz jsem to zazil a napred jsem prestal s uzeninami a cca rok pote jsme prestali kupovat maso v obchodech uplne) jedné nejmenované masokombinatni rodinne a.s. . Dale moje znama pracovala v jedne z Agro-Babi+ buresovskych drube-zerem, a sam jsem take pracoval na prasecaku a zazil napr. nakladani prasete tzv. na nutku (bolava noha) zamestnancem jednoho masokombinatu od Prestic kdy kdyz to neslo podobrem s bolavou nohou vylezt do prepravniku uhel kolem 30 stupnu, cvaknul mu smycku ocelovym lanem elektrickeho navijaku za zadni nohu a nechal ho tahnout dovnitr pozadu a jeste mu ji sem tam strelil elektrickou pohankou kdyz z toho prase jancilo. Jinak kurata si chovam od vajicka po pekac pro vlastni potrebu a spotrebu a nektere co jsou na fotkach podle stejneho vyrazu ci posedu davam pro jistotu do karanteny kdzby neco. Zdrave tipuji 14 denni kuratko je bud neskutecne aktivni nebo zrovna spi. Porazim cca v 5-6 mesici ... chytim, omracim, setnu a pak teprve nekoho vesim za klouby hlavou (bez hlavy) dolu a necham vykrvit... maso na stehnech vypada jako maso, prsa nevazi vic nez zbytek "kurete" a na panvi nesmrdi jako zaparena pr....dka. Takove clanky jsem vazne na webu Vitalita necekal... ble
4. 2. 2022, 21:00 editováno autorem komentáře