Vlákno názorů k článku Špatná kvalita dopékaného pečiva je mýtus od Karin - Naivně bych si přála, aby bylo v prodejně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 5. 2012 15:15

    Karin

    Naivně bych si přála, aby bylo v prodejně jasně označené, zda jde o pečivo ČERSTVÉ, DOPÉKANÉ anebo ROZPÉKANÉ. S čerstvým ani dopékaným nemám problém, ale pokud se rozpeče, tak je po vychladnutí skutečně nepoživatelné, protože je "křupavé" tak, že je v podstatě tvrdé a hodí se opravdu leda tak na strouhanku... Jenže to poznám až poté, co pečivo zaplatím a zkusím požít. Nemůžu přece promačkávat (destruovat) housky ještě před zakoupením.

  • 22. 5. 2012 9:48

    hu (neregistrovaný)

    Tak si běž dohodnout označování s řetězcem, případně tam nenakupuj. Potřebu některých jedinců mít všechno "garantováno" bezzubými vyhláškami považuju za úpadek a ekvivalent žalování mamimce (státu), že mi Pepíček (řetězec) slíbil za stovku autíčko (čerstvé pečivo) a dostal jsem hovno zabalené v papíru (připálené rozpékané). Místo toho, abychom šli rozbít hubu Pepíčkovi (přestali nakupovat v příslušném řetězci).

  • 28. 5. 2012 16:41

    Karin

    No, kupovat to teoreticky opravdu nemusím, ono se dá žít i bez pečiva, eventuelně si za barákem založit vlastní lán pšenice a postavit mlýn a pekárnu... Víte, já nepotřebuji žádnou vyhlášku, já bych prostě jen a pouze chtěla vědět, co kupuju :) (Já vím, že je to naivní). Tvrdé housky si samozřejmě nekupuju, ale asi se i tak najde dost takových, kteří si je koupí, protože se pořád prodávají.
    A vy mi místo toho vztekání radši napište, odkud máte kvalitní pečivo vy ;-) Dík.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).