Názor k článku Kvalitní chléb v domácí pekárně neupečete od Pepa - Domácí pekárna je rozhodně lepší alternativa, než průmyslově...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 9. 2012 8:45

    Pepa (neregistrovaný)

    Domácí pekárna je rozhodně lepší alternativa, než průmyslově vyráběný chléb. Samozřejmě, je to byznys pro firmy, které vyrábí pekárny i směsi. Jestli do pekárny nasypete obyčejnou mouku + to co tam patří, výsledek bude lepší než chleba ze supermarketu - nedopečený, samá Ečka,... . Prostě pekárny, respektive prodejci si musí uvědomit, že ty svoje odpady=chleby neprodají tak lehce, i když je cena nízká. Není všechno jenom o ceně.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).