Názor k článku Kvalitní chléb v domácí pekárně neupečete od TKL - Taky peču v troubě. Ze směsi kvalitní žitné a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 9. 2012 11:36

    TKL (neregistrovaný)

    Taky peču v troubě.
    Ze směsi kvalitní žitné a pšeničné chlebové mouky a vlastního kvásku, vypěstovaného z celozrnné žitné mouky. Chtělo to trpělivost ve vyladění těch správných poměrů, použitých ingrediencí a průběhu pečení, ale teď si trvám tvrdit, že dokážu upéct chléb o několik řádů lepší, než to, co se dá běžně koupit v obchodě nebo pekárně.
    O (v článku zmiňovaných) nutričních hodnotách nemluvě.

    Je ale potřeba se smířit s tím, že ruční pečení chleba je rituál, který zabere celý den.
    Takto upečený chléb je chutný a bez problému poživatelný 7 dnů (uchovávaný zabalený v plátně).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).