Názor k článku Kvalitní chléb v domácí pekárně neupečete od jardaa - nevěřte tomu, peču chleba už 6 let a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 9. 2012 15:47

    jardaa (neregistrovaný)

    nevěřte tomu, peču chleba už 6 let a ze surovin voda, mouky, med, sůl, kmín a kvasnice - chleba vydrží cca 10 dní, krájí se nožem v pohodě a chuť chleba nepostrádá i po 10 dnech.
    ( vlastní zkušenost z montáží )

    Žádný prášek a směsi , proč taky ?

    Ty hnusny chemicky náhražky v obchodech, kterým se říká "chleba", co se nedají druhé den jest, s chutí pilin, se s domácím nedá srovnat.

    ten článek si asi koupily pekárny.

    A jak poznáte kvalitní pekárnu ? Zkuste si do pekárny zajít a poprosit je o žitný kvásek. 98 % pekáren vám odpoví, že chleba dělají ze směsí a kváskový chleba nedělají. V horším případě chleba jen dopékají supermarkety.

    Tak jak může být můj chleba nekvalitní ?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).