Pekárna má mnoho dalších využití - i na chléb pečený v troubě (nebo i jiné pečivo) si můžete nechat těsto vymístit v pekárně. Kynuté těsto na koláče všeho druhu už jinak než v pekárně nedělám, s ní je to v pohodě. Dále vařím džemy nebo třeba výborné rajčatové redukce (odslupkovaná vyzrálá rajčata, poctivá porce másla, rozpůlená cibule a sůl) - senzačně chutná k těstovinám. Škvařím v pekárně sádlo na škvarky. No a nakonec peču v pekárně občas i ten chleba. Z vlastní směsi a s vypěstovaným kváskem. A hádal bych se s autorkou článku o tom, že je ten chleba nekvalitní. Ostatně, copak dnešní chleby z profi pekáren jsou kvalitní? Některé o kvásku ani neslyšely, tmavé chleby jsou ve skutečnosti obarvené světlé s pár přisypanými zrníčky... Kvalitu aby člověk hledal s lucernou a spíš u malovýrobců.