Názor k článku Kvalitní chléb v domácí pekárně neupečete od Lukajda - Víte, profesionalita spočívá i v tom, že nahlížím...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2012 0:01

    Lukajda (neregistrovaný)

    Víte, profesionalita spočívá i v tom, že nahlížím (a říkám!) věci v realtivní úplnosti. Není prostě fér sestřelit domácí pekárny kvůli surovinám – všimněte si, že text je napsaný tak, jako by se v domácí pekárně nedalo péci jinak než z nějakých prefabrikovaných směsí. Přitom to není pravda. Znám lidi, kteří mají takovou pekárnu. Neznám nikoho, kdo by kupoval směs. Všichni nakupují mouku a dávají si s jejím výběrem i práci. Ovšem o směsích je polovina textu... (Jo – a samozřejmě, že i kvádr je tradiční chlebový tvar, možná tradičnější než dneska běžná šiška – v Rusku se peče hranatý odjakživa, šišky jsou u nás novum, pecen býval kulatý...)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).