Názor k článku Kvalitní chléb v domácí pekárně neupečete od hugo - Celej článek stojí za h...o. Kdo si koupí domácí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 10. 2012 22:35

    hugo (neregistrovaný)

    Celej článek stojí za h...o.
    Kdo si koupí domácí pekárnu a peče v něm výhradně s připravených směsí chleba - je na tom asi špatně.
    Domácí pekárnu mám hlavně pro vlastní experimenty. A vím jistě co v chlebu je a jak chutná a vydrží nesrovnatelně déle (ale díky kvalitě se to často nestane to zkoumat).
    Takže já trvám na svém že chleba byť z domácí pekárny je mnohem lepší z vlastních ingrediencí než běžně kupovanej (často rozmrazovanej).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).