Názor k článku Kvalitní chléb v domácí pekárně neupečete od Adéla - Autor je evidentně zkušený pekař a nevidím důvod,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 10. 2012 21:53

    Adéla (neregistrovaný)

    Autor je evidentně zkušený pekař a nevidím důvod, proč by se měl snižovat k použití nedokonalé domácí pekárny, která pec nikdy nenahradí. Ještě se tu nikdo nepřiznal, zda z domácí pekárny vyloudil chleba s pevnou, tlustou, křupavou, tedy poctivou chlebovou kůrkou - pokud vím z vlastních zkušeností i z chlubivých obrázků všech "domácích pekařů", z pekárny lze docílit pouze "buchty" s měkkým, ne-li rozbředlým povrchem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).