Názor k článku Kvalitní chléb v domácí pekárně neupečete od pepa korela - To že se nedá doma upéci kvalitní chleba...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 9. 2014 16:21

    pepa korela (neregistrovaný)

    To že se nedá doma upéci kvalitní chleba může napsat jen majitel veké pekárny. Má strach , že si lidé začnou péct chleba sami. doma. Kvásek si připraví každý jednoduše sám,
    chleba upeče lehce v troubě a s tím a ten z velkopekáren se s ním nedá vůbec srovnat. Po několika pokusech se zdokonalí.
    Chleba je chutný a vydrží měký daleko déle i několik dní, bez různých éček a jiných přísad, které velkopekárny do chleba přidávaj, A i mouka se dá dneska ve mlýně levně sehtat a tak domácí chleba vyjde ani ne na polovic o proti kupovanému.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).