Názor k článku Kvalitu potravin našich předků si idealizujeme, říká historik od Dana Mihulkova - Myslím, že dnešního zákazníka trápí hlavně zbytečné chemikálie...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 9. 2017 13:19

    Dana Mihulkova (neregistrovaný)

    Myslím, že dnešního zákazníka trápí hlavně zbytečné chemikálie v potravinách, kam tradičně nepatří. Šizení potravin nejrůznějšími náhražkami, vyrobeno za účelem zisku. Občas se provalí aféra s nepovolenými přísadami, občas promluví odborníci o škodlivém vlivu palmového oleje nebo glukózo- fruktózového sirupu na naše zdraví. Když je tak masivně všechno podřízeno zisku, není čas hledět na kvalitu a zdraví.
    To je asi důvod, proč si lidé minulou dobu idealizují.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).