Názor k článku Ladislav Steinhauser: předlistopadové potraviny byly kvalitní asi jako tesilky od Kářen - Tomuhle říkáte novinařina? Otisknout rozhovor s někým, kdo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 2. 2013 8:12

    Kářen (neregistrovaný)

    Tomuhle říkáte novinařina? Otisknout rozhovor s někým, kdo je maximálním způsobem zainteresován na tom, aby podával lživé informace?

    Kdybyste chtěli dělat skutečnou novinařinu, tak výroky podobných jedinců podrobíte konfrontaci s tím, co na to nezávislý odborník nebo v některých případech ještě jednodušeji, co na to vlastní oči.

    Pokud netušíte, jaké části rozhovoru, tak dám pár tipů:

    LS: Přece si nebudeme namlouvat to, že z horší suroviny na horších strojích a s chybějícím snad úplně vším se daly udělat lepší potraviny než dnes.

    Mé otázky:
    - proč nutně horší suroviny? Kde je důkaz pro toto tvrzení?
    - k čemu byly potřeba lepší stroje? Poctivé jídlo z poctivých surovin uměli dělat už za první republiky, tak co je tohle za manipulaci?

    LS: Předlistopadové potraviny byly stejně kvalitní jako tehdy oblíbené tesilové kalhoty. Nevěřte, že by si je někdo dnes koupil,

    Můj komentář: stoprocentní lež jako věž. Konkrétně např. Makro prodává salámy s garancí receptury z šedesátých let minulého století (čili ty poctivé, nešizené separáty apod.) a jdou na dračku

    LS: Řada zklamání zákazníků byla vynucena neuvěřitelným tlakem na výrobce. Kvalita ale musí být zaplacena.

    Můj komentář: Proč toto není okamžitě konfrontováno s tím, že v SRN je u stejně kvalitních potravin cenovka většinou nižší než v ČR?

    LS: Především u masných výrobků používáme obecné názvy, které by měly reflektovat podobnou kvalitou, ale bohužel.

    Můj komentář: pán tedy tvrdí, že lže stejně, jako ostatní výrobci, ale bohužel?

    Co takovýmhle jednostranným zmanipulovaným (co do obsahové stránky) rozhovorem Vitalia sleduje?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).