Názor k článku Ladislav Steinhauser: předlistopadové potraviny byly kvalitní asi jako tesilky od Lenka - Jsem už starší, takže si tu dřívější kvalitu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 2. 2013 10:46

    Lenka (neregistrovaný)

    Jsem už starší, takže si tu dřívější kvalitu pamatuji.
    Rozhodně se dřív dal např. šunkový salám jíst i po 2 dnech. Dneska je to oslizlý hnus a taky po zakoupení div
    nekape. Je v něm tolik vody, že by se dal ždímat. Jinak dnešní kvalitní výrobky také šetří mé oblečení- rozhodně se mi nestane, že po zakousnutí do párku vystříkne omastek a umaže mi oblečení.Jen jsem zvědavá, kdy tam přestanou dávat i ten separát.
    PS: odbočím- zrovna svačím jogurt- dřív mi jogurt po 2 dnech v lednici vybouloval víčko, jak byl živý.Dneska živé jogurty vydrží beze změny rok a nežerou ho ani bakterie.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).