Nabudu to rezebirat cele, ale zamerim se na jednu vec, ktera mne celkem hnete uz delsi dobu a tou je zminovane pecivo. K Vasemu prispevku pak dodam, ze nevim, kde jste zil, ale ja si vzpominam, ze chleb byl u nas v krame minimalne kminovy a podmaslovy.
Bohuzel dnes pokud si v CR (nejen v Praze) kupuji balene pecivo, stava se ze si je prinesu domu jiz s kozichem z plisne a to ma podle obalu jeste par dni vydrzet. Onehda to muj tata nevydrzel a ptal se prodavacky, zda ty plesnive fleky jsou v cene, nebo za priplatek...
Co se mne tyce, mam jiz nejakou dobu moznost srovnavat, nebot pracuji v zahranici. Musim rict, ze po odchodu z CR jsem si zase zacal na chlebu pochutnavat a mohu si ho koupit jen tak a s chuti snist. Ke vsemu pak mi za posledni dva roky ani jednou nezplesnivel. Posledni vydrzel v sacku na pecivo vice jak tyden a krom toho, ze byl vice vyschly, zustal pozivatelny a stale chutny!