Chleba byl jeden? Nebyl, byl obyčejný, byl výražkový, byla cihla, už si je ani nepamatuju. A rohlíky? Kam zmizely výborné karlovarské rohlíky, prozradíte mi? Moc mi chybí, byla neskutečně dobré. A salámů bylo na výběr spousty, od nejlevnějších, po nejdražší a člověk věděl, co jsou zač, žádný škrob a separáty. A když člověk koupil párky, nebyla z nich po uvaření hnědá kaše a když jsem si koupila sekanou, byla tak dobrá, dnes kupovanou sekanou nejím, po ohřátí z ní teče nějaký červený sajrajt, málem jsem se pozvracela. Dokonce i takové věci, jako jsou vepřové a hovězí konzervy už neexistují, jen nějaká podivná hmota v konzervě, dnes bych si je na vandr nekoupila. Mně stačí obyčejné potraviny a suroviny k vaření, kašlu na kaviáry a kdejaký drahý zahraniční dovoz, ráda bych si dala obyčejnou paštiku, ale abych nejedla sajrajty, musím si ji udělat sama, milý pane.