Názor k článku Ladislav Steinhauser: předlistopadové potraviny byly kvalitní asi jako tesilky od čen - A to je právě to. Normy byly právě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 2. 2013 21:58

    čen (neregistrovaný)

    A to je právě to. Normy byly právě kvůli tomu, aby výrobci nedělali z lidí požírače odpadků. U té normy na kysané zelí je přesně předepsáno, co do kysaného zelí patří - sůl, kmín a i cibule, výslovně jsou zakázány konzervanty a jiná chemie a lze se dozvědět, že v zimě se muselo kysané zelí v plastovém sáčku prodat do čtrnácti dnů, v létě do desíti. Nechci úředníka, aby mi řekl co mám jíst, ale možná, že by byl k tomu dobrý, aby mi řekl, co mám dělat, když chci koupit kvalitní kysané zelí, zdroj vitamínu C a nehledat je po obchodech lupou, protože díky tomu, že ty normy zrušili, nezbývá mi nic jiného, než si i to kysané zelí udělat sama. Takový obyčejný výrobek, by se řeklo, ale není k dostání. A krucinál, které potraviny si budu muset udělat sama, když pořádné nejsou?
    To, co povídáte o těch pečených holubech je skutečná demagogie, protože jsem jasně napsala, že já sleduji kvalitu potravin už pěkně dlouho a jsou věci, které prostě nekoupím, protože nejsem prase, ale odcházím z obchodu dost často s prázdnou, protože to bych projedla celý důchod a jak víte, důchody jsou takové, jaké jsou. Ty buřty, o kterých ale mluvíte, bych nevzala do pusy ani náhodou. Ale zkuste u nebalených uzenin zjistit, co obsahují, to můžete zapojovat mozek do aleluja. Pořád mluvíte o jednom jako mlejnek, ale pravda je úplně jinde..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).