Názor k článku Ladislav Steinhauser: předlistopadové potraviny byly kvalitní asi jako tesilky od Pepa - Našel jsem na webu jeho článek Kvalita tradičních...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 2. 2013 10:51

    Pepa (neregistrovaný)

    Našel jsem na webu jeho článek Kvalita tradičních českých masných výrobků http://www.cszm.cz/clanek.asp?typ=7&id=452 , v němž jasně říká, že kvalita masných výrobků klesá. Je to sice článek z roku 2003, ale pan Steinhauser jasně a zřetelně říká, že po uvolnění norem to šlo s kvalitou masných výrobků dolů. Ve stejné duchu se nese článek publikovaný v Řeznicko-uzenářských novinách v loňském roce. http://www.agral.cz/LinkClick.aspx?fileticket=cB64n2Hq428%3D&tabid=730&language=cs-CZ .
    Pokud se kvalita masných výrobků počátkem 90. let zhoršila, tak to znamená, že předtím musela být lepší. Tudíž ty tesilky musely být sakra superkvalitní!!!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).