"admin" měl na mysli to, že řada lidí odmítá PET lahve jako obal na pivo, protože pivo z plastu by nepili.
A přitom chodi na "tankové" pivo, které by mělo být kvalitou na nejvyšší dosažitelné úrovni, srovnatelné s pivem z ležáckého tanku v pivovaru.
Problém je v tom, že pivo v tanku, je uloženo v plastovém pytli a je dopravováno plastovými trubkami.
To že pivo z tanku nechutná, není technologií tankového stáčení, ale konkrétním pivem. Bohužel hospody vybavené tanky, točí jen piva z velkopivovarů, která nejsou vařena klasickou technologií, ale kvašena c CKT, ředěna vodou (HGB) a uměle dosycována...
Lahvové pivo by tak strašné nebylo mě spíš štve,že jsou všechny hospody stejné a to tak že pivní europivácká hospoda má reklamu zřízenou pivovarem, takže název hospody nebo restaurace přebíjí pivní gigant.
V našem pivovarnictví je opravdu pestrost ještě že tu jsou firmy jako je WKH které pomáhají restauraterům vyhnout se těmto pivně gigantickým přestřelkám.