Názor k článku Zázračná polévka miso: japonský recept na zdraví od Miloslav Ponkrác - Selský rozum mi velí požadovat důkazy. Od malička...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 2. 2015 1:23

    Miloslav Ponkrác (neregistrovaný)

    Selský rozum mi velí požadovat důkazy. Od malička se ptám, proč je japonská kuchyně zdravá, když důkazy a fakta říkají, že nic horšího a smrtelněji nebezpečnějšího, než je japonská kuchyně existovat nemůže.

    Japonsko je na prvním místě v rakovině žaludku?. Japonci mají velmi mnoho rakovin. Svědčí to o zdravosti japonské kuchyně?

    Proto já se dívám na japonskou kuchyni jako na odstrašující, tedy co a jak nejíst.

    Prosím vás, vysvětlete mi někdo polopaticky, proč se k japonské kuchyně dává ten nesmyslný přídomek „zdravá“?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).