Názor k článku Loga na potravinách: Průvodce zmateného spotřebitele od Karin - Můžete se přece zeptat, v solidním podniku by...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 1. 2013 15:11

    Karin

    Můžete se přece zeptat, v solidním podniku by měli být schopni vám říct (nebo přinejhorším zjistit), z čeho připravují to které jídlo. Jasně, ve většině standardních hospod se nic nedozvíte, ale pokud se v restauraci stravujete nějak častěji, tak určitě stojí za to hledat podniky, které mají ten přístup k zákazníkovi lepší. I když pokud nejste z většího města, tak patrně moc na výběr mít nebudete... V tom případě je alespoň vychovávejte :) Chtějte vědět, co jíte (za co jim platíte). Neobjednávejte si věci, u kterých je původ surovin zahalen tajemstvím.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).