Názor k článku Majonéza musí obsahovat nejméně dvě procenta žloutku od Mary - Také nekupuji majonézu už dlouhá léta. Udělat poctivou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2017 21:01

    Mary (neregistrovaný)

    Také nekupuji majonézu už dlouhá léta. Udělat poctivou majonézu je docela hračka. Používám k dochucení citronovou šťávu a sůl.
    Hlavně by mě u kupované srazil na kolena přidaný EDTA nebo jeho sodná sůl, co jsem tak namátkou zjistila. Etylendiaminte­traacetát je pro zjednodušení takový Calgon, co na sebe váže kovy. Víme, jestli neváže železo z krevního barviva hemoglobinu? Samozřejmě že to neví nikdo. A i kdyby věděl, nepoví. http://www.zdravapotravina.cz/seznam-ecek/E385

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).