Názor k článku Majonézy jsou šizené. I ta, co má národní značku Klasa od Mareš - Já to zkoušel, chutná to normálně, ale chce...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 12. 2012 22:07

    Mareš (neregistrovaný)

    Já to zkoušel, chutná to normálně, ale chce to opravdu úzkou nádobu (jen o málo širší než hlavice šlehače). Ale není to vůbec zábava. Nejkrásnější je ušmrdlat si majonézu ručně sám, to je hotová alchymie.

    Cukr a ocet nedávám, osvědčilo se mi použití šťávy z půlky menšího citrónu. Ale asi to s tím cukrem zkusím, protože poslední dobou se mi nedaří najít olej, po kterém by majonéza nebyla lehce nahořklá... už ani ten slunečnicový není co býval. Jsou ty potraviny nějaké zbabišené. :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).