Názor k článku Máme se bát hovězího z Ameriky? od Jakub - Dočetl jste článek do konce? Cituji autora: "Ve vyspělém světě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 3. 2012 14:31

    Jakub (neregistrovaný)

    Dočetl jste článek do konce?

    Cituji autora:
    "Ve vyspělém světě je běžné, především právě v případě masných plemen, nechat po porážce maso dozrát (odvěšovat). Zrání masa probíhá týden až 14 dní...
    ...
    Odvěšené maso má gastronomicky výrazně lepší kulinářské vlastnosti, například se nemusí tak dlouho vařit."

    Tudíž pokud bude cestovat lodí v chladících kontejnerech, tak může cestovat klidně i těch 14 dní.

    To však nemění nic na tom, že podle mého názoru je čirá pitomost dovážet maso přes půl planety.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).