Názor k článku Máme se bát hovězího z Ameriky? od neetah - Babica by na Vás byl pyšný. O kolik se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 3. 2012 8:24

    neetah (neregistrovaný)

    Babica by na Vás byl pyšný.

    O kolik se prodraží příprava řízků v trojobalu, když vajíčka zdražila o 3 Kč? Jeto opravdu pro vás tak ekonomicky zatěžující? To až zdraží vepřové (nebo telecí na Wienerschnitzel), to začnete obalovat hadry na nádobí? A obalovat ve škrobu?

    Já hovězí příliš nekupuji a steak jsem si doma přestal dělat. Nemám ten správný grif a zkušenosti abych jej připravil medium rare. To je pak buď nedopečený nebo po kremaci.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).