Mnohé naše restaurace postupují podle nejlepších Babicovských tradic: Steak je z hovězího. Když je nemáte, použijte vepřové nebo kuřecí! Myslím, že Američani musejí být z našich kuřecích steaků na větvi. A nevím, jak by se v restauraci tvářili, kdybych požadoval udělat kuřecí "steak" třebas Medium Rare.
Dočetl jste článek do konce?
Cituji autora:
"Ve vyspělém světě je běžné, především právě v případě masných plemen, nechat po porážce maso dozrát (odvěšovat). Zrání masa probíhá týden až 14 dní...
...
Odvěšené maso má gastronomicky výrazně lepší kulinářské vlastnosti, například se nemusí tak dlouho vařit."
Tudíž pokud bude cestovat lodí v chladících kontejnerech, tak může cestovat klidně i těch 14 dní.
To však nemění nic na tom, že podle mého názoru je čirá pitomost dovážet maso přes půl planety.