Amálie i David mají přetrvávající změnu osobnosti, vodní roztok drcených ořechů nemá společného s mlékem vůbec nic, natož že by to byla alternativa mléka, mlékem se rozumí výhradně výměšek mléčných žláz savců.
12 % sušených datlí znamená 9,6 gramu sacharidů na litr, to zahrnuje asi 5 gramů fruktózy na litr. Pochopit, že fruktóza v ovoci je ta stejná nenáviděná fruktóza z bílého cukru nebo glukózo-fruktózového sirupu, je prakticky nemožné.
" Pochopit, že fruktóza v ovoci je ta stejná nenáviděná fruktóza z bílého cukru nebo glukózo-fruktózového sirupu, je prakticky nemožné"
No to nemožné opravdu je, protože HFCS ani sacharóza neobsahují narozdíl od mandlí či ovoce vlákninu, která uvolňuje fruktózu postupně a ne najednou jako výše zmněné látky.
To jste zcela mimo, s GI se organismus vyrovná snadno, s neblahým vlivem fruktózy jen těžce. Tažení proti bílému cukru je založeno právě na vysokému podílu obsažené fruktózy a to se ještě zhoršilo s fruktózo-glukózovým sirupem, kde je poměr fruktózy ještě vyšší.
Kdybyste si sladil nápoj glukózou, maltózou, galaktózou, laktózou, tak by to nevadilo, ale zákazníci by to Vám nekupovali, nebylo by to dostatečně sladké.
mimo jsi ty, s vysokym GI se opravdu telo snadmo nevyrovna, dokonce to ma i vlastni chorobu ^_^ Sacharoza ma porad stejny onbsah fruktozy, (je to disacharid, tak si zkus odhadnout kolik), ale u HFCS se lisi a bezne zacina na 60% a sphla az k 90%, coz z obalu nezjistis.
Fruktoza vadi jako PRIDANY cukr, ale ovoce ani mandle zadny takovy nemaji, takze tu bojujes proti vetrnym mlynum. Ze ti jine pridane culry
nevadi s tim nema nic spolecneho, protoze se tam nepridava ZADNY.
pindat za kazdou cenu.. ~~~€