Názor k článku Margarín se přestal vyrábět metodou ztužování od Wisp - Pravda je, že mě tento článek nepřesvědčí začít...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 7. 2014 16:28

    Wisp (neregistrovaný)

    Pravda je, že mě tento článek nepřesvědčí začít pojídat margaríny. Už jen proto, že nemohu vystát tu chuť. Ale články z Osla poslední dobou taky nevynikají věrohodností a přesností a informace z nich je třeba je přijímat velmi opatrně, už jen tato citace ze zmíněného odkazu:

    "(Sacharidy) tvoří základ stravy a podle už dlouho tradovaných výživových doporučení, by nám měly zajišťovat 55–60 % celkového energetického příjmu. Pro ženy to znamená, že by jich denně měly zkonzumovat okolo 330g. Muži zhruba 430g. To v praxi představuje cca 500 g celozrnných sušenek (údaj pro ženy)."

    Možná to měly být spíš lívance. "Jedno vejce nebo dvě vejce, to jsou dohromady tři vejce..."

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).