Názor k článku Margaríny mají do umělé hmoty asi tak daleko jako tuha k diamantu od Mary - To bude asi tím, že v zájmu byznysu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 3. 2012 10:01

    Mary (neregistrovaný)

    To bude asi tím, že v zájmu byznysu na jakou potravinu člověk sáhl, tu zkazil. Proč je rychloobrátkové zboží plné chemikálií? Nechci psa bít, chci jen jíst kvalitně, a je to velmi těžké v době, kdy města zásobují potravinami venkov, a ne naopak, jak to přirozeně bývalo tisíce let. Dnes vládne chemie, náhražky, aditiva. Ráda bych nezpochybňovala vhodné složení čehokoliv, ale ukažte mi takové, prosím. Je ho jak šafránu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).