Názor k článku Margaríny mají do umělé hmoty asi tak daleko jako tuha k diamantu od Petr Havel - To je pravda, je málo čerstvých a podle...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 3. 2012 10:40

    Petr Havel (neregistrovaný)

    To je pravda, je málo čerstvých a podle tradičních receptur vyrobených potravin. Bohužel za to můžeme my sami. To spotřebitelé požadují, aby jim potraviny dlouho vydržely, to řada z nich chce, aby byly potraviny co nejlevnější. A teď za to platíme daň. Je totiž jasné, že čertvé a kvalitní potraviny bez chemie by byly dražší, vydržely by v řadě případů jen pár hodin nebo dní, muselo by se tedy častěji chodit nakupovat... a tak dále. Kolik lidí to opravdu udělá?
    Jinak ještě k tomu modifikovanému škrobu - to je technologický pojem, v žádném případě nejde o geneticky modifikovaný škrob, což, koukám, by z té mé odpovědi mohlo vyplynout....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).