Vlákno názorů k článku Věčný souboj: máslo, nebo margarín? od Fxtrader - Margarín je pro socky...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 8. 2017 23:38

    Omasta

    S těmi tuky je to úplně jinak. Jen si nenechte radit výživovými poradci, ale biochemikem. Každý vám řekne, že rostlinné oleje obsahují nenasycené, polyunsaturated mastné kyseliny a ty způsobují předčasné stárnutí a nemoci.

    Na světě je dlouhodobě vyvíjena demagogie a za viníky jsou vydávány nejprve kyselina eruková, pak omega 6, pak trans mastné tuky.
    Skutečnost je taková, že je rozdíl mezi margaríny na smažení, ty jsou bezpečné a margaríny pro studenou kuchyni, ty jsou stejně škodlivé jako oleje rafinované a panenské. Proč jsou margaríny pro studenou kuchyní tak škodlivé? Více se dočtete na

    http://www.stalemladi.cz/tucna-strava-puvodce-civilizacnich-chorob-nebo-dlouhovekosti/

    Každopádně škodlivé tuky se používají více než 50 let na snižování populace. Když se podaří zkrátit život obyvatelstvu o 10 let má to tak velký ekonomický přínos, že žádný výrobce ani nejdražšího zboží si nemůže dovolit tak masivní reklamu jako právě tyto potraviny zkracující život. Vy si nemáte šanci to vyhledat ani ve vědecké literatuře, protože tam se používá jiné označení mastných kyselin i olejů než v reklamách pro koncového spotřebitele.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).