zvláštní, zrovna Míša dort považuji za hnusnou věc. Sladké mám rád, když ho moc nejím, ale raději si dám třeba Floridu z kvalitních surovin, než Míšu nebo něco z palmovým olejem. Na druhou stranu musím uznat, že hodně cukrářů, kteří si "hrají" na kvalitu, rozhodně kvalitní nejsou - moje poslední zkušenost, kdy jedna kremrole stála 70,- v jedné nejmenované cukrárně v Praze, mne nijak nepřesvědčila...
Dobrý den chtěla bych reagovat na pisatelovu správu neboť není vůbec pravda že by klesl zájem o dorty máslové ale když běháme po různých cukráren tak spíše slyšíme že to už ne dělaj i když vědí že by oto byl zájem tak pri je to moc pracné a stim se nebudou zdržovat tak byste se měli občas zamýšlet na tím co napište děkuji Boháčová
Dobrý den, autor vychází ze zkušeností oslovených cukrářů a cukráren. Je nicméně možné, že jinde lze narazit i na stav, který popisujete. I když pochybuji, že by byl významný rozdíl v pracnosti mezi máslovými dorty a momentálně oblíbenějšími druhy, spíše se prostě mění chutě a trendy. LK, Vitalia.cz
Já se spíš podivuji nad tím, jak je v lidech utvrzována představa "těžkého" máslového krému. Přitom dobře udělaný máslový krém (jsou nejméně dva způsoby jak ho odlehčit), je lepší než cokoli jiného. Dá se také velmi dobře ochucovat. Osobně si myslím, že jeho oblíbenost značně klesla nahrazováním, alespoň části másla, ztuženými tuky. Já osobně se máslových krémů držím a zákazníkům je doporučuji. Ti se pak vrací a jinou náplň ani nechtějí.