Názor k článku Maso plné vody. Kdo nás šidí? od Jiří - Už víme, že různé zdravotní problémy (nesnášenlivosti, alergie)...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 3. 2021 10:10

    Jiří

    Už víme, že různé zdravotní problémy (nesnášenlivosti, alergie) způsobuje mouka z přešlechtěné pšenice či mléko z přešlechtěných krav. Teď se budeme moci těšit na problémy z přešlechtěného vepřového a dalších šmakulád. (Už ani kachna není, co bývala – z těch supermarketových hrnek sádla nezískáte.) Říkám si – co vlastně jíme nepřešlechtěného? Kromě ryb z volných lovů a lesních plodů mě moc nenapadá.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).