Vlákno názorů k článku Maso se slepuje směsí z krve a bakterií od Clock - Kdybyste lidi videli co lidi jedi v Thajsku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 3. 2013 23:40

    Clock (neregistrovaný)

    Kdybyste lidi videli co lidi jedi v Thajsku jako bezne jidlo, nezmenili byste treba trochu nazor?

    Krev bakterie glutaminaza, to je podle me v pohode, horsi by bylo kdyby to lepili Kanagomem

    Stejne se to v zaludku zalije ziravinou - kyselinou chlorovodikovou - bacha to je CHEMIKALIE a dokonce NEBEZPECNA! - a vznikne z toho jakasi rybi omacka (ta se mimochodem dela tak, ze se nalozi sardinky se soli do kadi, co stoji rok a pul v horku na slunci, a ty ryby tam tak festovne prohnijou az se totalne roztecou na hnedou vodu).

    Tam uz je podle me pak jedno, jestli ta aminokyselina byla puvodne z vybraneho kousku od rodinneho reznika, nebo nejakeho vodou napichaneho, poslepovaneho mleteho zbytku, nebo z nejakych bakterii co v tom byly.

    Podle me akorat hlavne aby tam nebyly skodlive chemikalie, infekcni mikroorganismy nebo toxiny, z kterych by clovek onemocnel nebo se mu udelalo soufl.

    To, ze se dela soufl z vyrobniho postupu je podle me zdravotne nezavadne.

    Ja bych rek, pri dnesni situaci s jidlem na Zemi muzeme byt radi, ze vubec do ust neco stravitelneho mame :)

    Ja jsem skoro rad, ze se ty veci zpracuji do neceho nejen pozivatelneho, ale ocividne i prodatelneho (!!!) takze se ty zbytky zvirat zbytecne nevyhazuji. Vzdyt vyroba masa, cetl jsem, stoji asi 20x vic energie nez rostlinne pokrmy.

    Ze je to klamani spotrebitele je samozrejme jina, to je podle me prachsprosty podraz a tak vitam legislativu, ze se to musi oznacovat.

  • 22. 3. 2013 15:59

    SB (neregistrovaný)

    Nechceme se srovnávat s Thajskem, že ne? Předpokládám, že jsme dál.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).