tl;dr, kazdopadne nepatrim do te velke casti populace, ktera leze do hypermarketu a tam kupuje podivne vyrobky z TV reklam, balene maso apod. Muj reznik nema duvod, ani cas a penize na to, aby napr. hovezi krk lepil nejakym specialnim lepidlem. Je to jen o tom, jak jsou lidi lini, pro kazdou korunu zerou potravinove nahrazky a svou poptavkou stale zhorsuji nabidku v obchodech...
kolega mluvil o reznikovi ne o prodavaci masa, nebo si myslite, ze na jatkach preriznou kravku ci pasika vejpul a pak je lepi k sobe? reznik neobjednava 5kg mleteho ci 3 kila plece nebo kyty, to dela prodavac masa, ale reznik objednava cele pulky zvirat, ktere si sam boura a maso porcuje, mele, dela tlacenku, sekanou atd. takze mu vazne nevyjde cas na nejake lepeni.
Podle těchhle chlácholivých komentářů, co čtu pod každým takovým článkem. Si musím klást hned dvě otázky.
1. To je v ČR tolik profesionálních zmrzačovačů zvířat?
2. Kdo to tedy nakupuje v těch Hypermarketech?
Pravda je taková, že každý má nejen plnou pusu řečí o "svém" řezníkovy (taky ví hou by co dostane a jak se to k němu dostalo). Ale taky párků, namletých na půl z potkanů.
Mimochodem já to vyřešil pragmaticky. Bez masa se žije daleko lépe ;-).