Problem McD jidla je, ze se odlisuje od ostatnich pribuznych sendvicu zasadne, pouze, a jen, typem pouzite omacky. Navic, jejich omacka je VZDY majonezovy zaklad s pridanymi chutemi nebo ochucovadly, coz cini 99% vsech Mc jidel uniformnimi. Je tak jedno, jestli se jedna o mexicke kure, italske kure, americke kure, furt je to jeden a ten samy sendvic s mirne pozmenenou majonezovou omackou anebo tvarem sendvice, teda pokud zrovna nepouziji tortillu nebo gorditu placky misto zemle. Snad jen tu barbecue omacku nefalsuji, ta totiz jen tak zfalsovat nejde.
Co se tyce ceskych McD hamburgeru, redaktorka ma jednu velkou pravdu: tak priserne preslazene maso (a potazmo sladkoslana zemle) jsem jeste nemel mimo CR. Nevim, co tam u vas s temi ingrediencemi delaji, ale jsouto definitivne nejslanejsi burgers co jsem kdy ochutnal v kterekoliv pobocce McD. Plus, ty potoky tekuteho tuku v krabicce od QuarterPounderu a i od docela obycejneho hambace za dvacku jsem taktez nezazil ve spouste zemi, kde jsem navstivil McD (ten nejvzdalenejsi byti v Shanghai), jen v CR. Asi ta jimi ohlidana kvalita bude jen urciteho stupne, protoze USA/Canada/Mexico/France/Deutschland/Spain definitivne mi nikdy nenaservirovaly tak zamastene, v tuku utopene housky jak v CR.