Tak nějak intuitivně jsem se před pár lety začala kuřecímu vyhýbat.
Nejdřív jsem přestala chodit do KFC na páteční večeře-zničehonic jeden týden mi to maso přestalo chutnat, nedojedla jsem ho. Další týden také ne. Zkusila jsem ho nabídnout našemu psovi a snědl kousek, zbytek nechal. Byl to sice starý pes, ale dobré jídlo stále dojídal. To byl konec s KFC.
V kantýně rvou bohužel kuřecí do všeho, je obtížné se mu vyhnout, pokud člověk současně sabotuje i UHO omáčky.
Mrtvolně bledá kuřecí prsa s chutí lepenky... je to vážně fujtajksl. Nekupuju to. Občas koupím takové to malé francouzské kuřátko nebo zlaté kuře, ty ještě můžu.
Škoda, že bio kuřata jsou tak neuvěřitelně drahá-ta jsou stále ještě celkem dobrá.