Názor k článku Mexická kuchyň není tak pálivá, jak se traduje od tsd - A propos, jak píšete salsy jsou většinou také...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 4. 2016 16:47

    tsd (neregistrovaný)

    A propos, jak píšete salsy jsou většinou také velmi ostré a jídlo bez salsy je jako soulož bez orgasmu.
    Pro zajímavost jsem si našel recept na studenou salsu:

    2 šálky drcených rajčat, 1 lžíce sekaných zelených chili papriček, 1 lžíce sekané zelené petrželky, 1 lžička drceného česneku, 1 lžička soli, ¼ lžičky čerstvě drceného černého pepře, 2 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce olivového oleje.

    Pálí mne už jen při čtení receptu.
    tsd

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).