Názor k článku Mexická kuchyň není tak pálivá, jak se traduje od thr - Na jihu USA (typicky Kalifornie, Nevada atd.) se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 4. 2016 12:47

    thr

    Na jihu USA (typicky Kalifornie, Nevada atd.) se klidně o pravé mexické restauraci mluvit dá, také to tam běžně vedou rodilí Mexičané a kulturně ostatně u některých čtvrtí skoro nepoznáte, že jste v USA a ne v latinské Americe (mohu porovnat oboje).

    S vámi popsaným označením pálivých se setkáte více právě v USA, v Mexiku na to narazíte spíše v oblastech "pro turisty". Nicméně ale do jisté míry pálivé vždy bylo v podstatě všechno. Při přiměřené opatrnosti (zejména u salzy) se nicméně člověk najedl vesměs výborně, pokud si ale někdo neznalý dal například více omáčky, tak se pak nestačil divit :-(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).