Názor k článku Místo kuřete kupujete jen živočišnou bílkovinu od Jiří - Z velkochovového kuřete se odstraní kůže (vypečená kůžička...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 11. 2011 8:04

    Jiří (neregistrovaný)

    Z velkochovového kuřete se odstraní kůže (vypečená kůžička je na něm na talíři ještě tak to nejlepší). Nacpe se do něj voda a chemikálie (tzv. "křehčené maso") a lidi se v restauracích po tom můžou utlouct. Protože je to zcela bez chuti, je nutno na to patlat kečupy, glutamanové přípravky apod. Myslím, že nejen Američan se musí za břicho popadat, když na českém jídelníčku najde "kuřecí steak". A ještě jedno - velmi chválím název "selské kuře". Konečně někdo ví, že u nás nemají tradici farmáři, ale sedláci.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).