Názor k článku Mistrovský chléb je z poctivého žitného kvasu od brk - Musel jsem se 2x podívat, jestli to náhodou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 6. 2019 19:14

    brk

    Musel jsem se 2x podívat, jestli to náhodou není reklamní text Aholdu. Až podezřele pozitivně napsaný text.

    Kde se to peče? Na prodejnách a pokud ano, v jaké podobě se tam dostává těsto? V nějaké klasické pekárně řetězce a na prodejnu se vozí hotový výrobek? Pokud ano, kolik to má v krajním případě za sebou km?

    Netvrdím, že ten chleba není dobrý, ale moc důvěry ve mě nebudí právě kvůli tomu nápisu Albertovo pekařství. Pod tím si představím nějakou typickou marketovou dopékárnu, kde se dopéká čert ví co. Složení nedohledatelné.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).