Možná byste si měla přečíst článek... On totiž autor nijak extra nepolemizuje s teplým obědem jako takovým, jde primárně o citovaný výzkum, že "mladí" by preferovali pauzu na oběd až tři hodiny i za cenu následného prodloužení pracovní doby.
A upřímně řečeno, tohle mi taky připadá naprosto mimo realitu, kolik asi bude lidí, kteří by toto opravdu chtěli? Mimochodem, já zrovna teplé obědy rád mám, ale ani v minulé lokalitě naší firmy, kdy se chodilo do restaurace mimo, mi oběd nikdy nezabral víc než hodinu. Nyní máme docela slušnou kantýnu v objektu a tam je to o půl hodině a neřekl bych, že nějak "hltám" (kdyby na to došlo, tak to zvládnu za 10-15 minut, ale nevidím k tomu důvod). Trávit běžným obědem v týdnu 3 hodiny mi skutečně připadá jako až zcestné.